Navštíveno 579x

11.01.2007, 12:18 |
Aki Ahoj, shanim 18 nebo 19 kola v rozteci 4x108, je celkem kumst neco takoveho objevit Pokud mate nejake na prodej, nabidnete prosim, popr. pokud najdete shop, kde by se v teto rozteci prodavaly za rozumne penize (cca 5kkc kolo?), tak se ozvete, diky moc...
cus vitej v klubu,skoro nemozne neco takoveho sehnat!uz se snazim dlouho a skoro nemozne!a jinak bych vedel o kolech,ale samotny alu tak do 5000,- novy,zalezi co chces!?
Sady funglovek v přepočtu do 22000kč
[ Link ] [ Link ] Tady se můžeš zůčastnit aukce (kdyby nikdo nepřihazoval, tak super cena)
[ Link ]
to je vsechno krasny,ale vsechno na ebay a + doprava a jsi na nehoraznych kackach!doprava bude stat tak 150-200 euro :(
Co brečíš? chceš kola, tak holt na ně musíš mít. Kup si nějaký modelíny za co nejnižší cenu a hurá na cestu.
Lucni.konik : ja nebrecim,ale bohuzel nemam moznost nakup na ebay!
vykysalylukas - vejdeš se do tý ceny co jsem psal!...stačí říct, já bydlím pár kiláků od hranic kde mám známou a nechávám si to normálně posílat do DE :o)

11.01.2007, 14:23 |
Kolda jj, sám sháním 18" 4x108mm už pěkně dlouho, asi nakonec vezmu z téhle stránky www.sportauto.cz ty Millemiglia T12...je to dle mně super cena...
raadyjo : hmm to zni lakave :) a ty to koupis a ja si pro to jen prijedu,ju? a co zato?
Kolda - vzhledem k velikosti ráfků maj teda super ceny.
vykysalylukas - přijeď s penězma, odklinem to a až přijdou k té známé pojedem pro ně....za ochotu jí vždycky dávám šampáňo a bonboniéru, když přidáš něco i za mou ochotu, budu rád ;o)
hmm a copak by jsi chtel ty?

11.01.2007, 15:02 |
Kolda raadyjo:jj, je to prý výprodej, akce
vykysalylukas - v práci mi ICQ nejde....něco nabídni, nejsem náročnej.
Do Liberce to máš 90 kiláků, tak by to nebylo zase tak zlé.
Kolda - škoda, že nemají větší výběr 16" 5x110
raadyjo :tak az budes doma,jestli tam mas icq,tak se mi ozvi,at to neresime tady prez forum OK? :)
tyhle bych chtel :) ty jsou vazne luxusni
[ Link ] nebo bych klidne zustal u 16 ale s temahle kolama!myslis,ze by se dali za tuhle cenu co tam je sehnat?
vykysalylukas - doma taky nemám....napiš mi na raadyjo@seznam.cz tvoje telefonní číslo a já ti zítra zavolám z práce (možná se nebude ukazovat číslo, tak to netípej :o)
vykysalylukas - ty první Keskiny jsou, ale použité, pak píše, že je vyleštil a nechal nachromovat....je to aukce a cena tam není ještě konečná.
Ty druhé je možno za 479+45 Euro koupit ihned (prý poslední, protože tenhle model už vybíhá). Jsou bez šroubů a centrovacích kroužků, příplatek 20 Euro.

11.01.2007, 17:16 |
Aki stale aktuani....jinak diky za ebay nabidky, ale tam uz to mam nekolikrat projete a ceny jsou celkem nesmysl
Aki - takže někde mají lepší ceny?
raadyjo :a co je tech 45 euro? ty KT3 9x16 by se mi libyly nejvic nebo neco v podobnem stilu!a proc za 479?jsou porad za 469 :) hele ja nejdriv prodam ty mi a pak se dohodneme!uz mam asi kupce :)
45€ je posta po nemecku...
vykysalylukas - 479 Euro je cena ke koupi ihned, ale můžeš samozřejmě začít s aukcí s vyvolávací cenou o 10 Euro menší, pak však musíš počkat do konce aukce....když tě teda nikdo nepředběhne a nevyfoukne ti je.
Těch 45 Euro je poštovné po Německu jak už psal MiniMike.
OT: kam vítr...........tam plášť.................nemáš žádnou koncepci, cíl. Bereš to, co ti příjde pod ruku a plácáš a plácáš..........
Lukasi nechci radit, ale radeji tam nech ty O.Z. nez menit za to co jsi si vybral na ebay.
Kluci mám tu jedny za kus 35OO,. 4x108 ET 15 7X18 nové budu na telefon

mu tel: 774333079 když tak se ozvy ještě se pak koknu po nejakých jiných

mrazik :Proc tam mam nechat ty OZ?ty pujdou urco pryc!Prijdou mi ze maj takovy zavodni vzhled a to nebude vypadat dobre ke zbytku auti!takze nevim!a proc ne ty z ebay?
Lucni.konik :jestli to je na me,tak moje vysneny kola jsou poradna sire,krasny lipce a natom 195/40/16 nebo to samy v 17 : )
tak nevím cím se odlisujou ty dvoje co jsem tam uvedl?
vykysalylukas: Lucni.konik to myslel tak, ze proste chces jakykoliv kola a nejde ti ani tak o znacku, ale proste jak pises, jen to musi mit limec, ale predstava je nulova....
MiniMike : jj jako prestava je jen ten limec a 9 palcu a aby se mi to libylo nic vic :) to mi staci

17.01.2007, 19:11 |
Aki milanracing: ty jsou supr, ale zkus se mi jeste kuknout po jinych, s tim etckem bych musel davat blatniky ven pekelne, tohle etcko je pro fordy dost nevhodne..ale kdyz by nic nezbyvalo..

17.01.2007, 19:12 |
Aki jeste abych dodal predstava o et je tak cca 35-45, cim vyse tim lepe